Globale Suche

Momentanen Aufenthaltsort festlegen
Beitreten
Abmelden
user image
Mein Profil
Abmelden
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, some venues may be currently temporarily closed without notice. Please confirm status on the venue website before making any plans.

Die besten Wahrzeichen In Reykjavik

, 8 Gefundene Optionen

Esja-vuori on loistava haaste kaikille. Jokainen henkilö voi valita polkunsa fyysisen suorituskykynsä mukaan, koska siellä on erilaisia vaihtehtoja. Kannattaa aloittaa Mógilsálta, josta reitti on hyvin merkattu. Esja-vuoren voi nähdä Reykjavikista, ja siltä etäisyydeltä voi nähdä sen värien vaihtelevan, joidenkin mielestä sen mielialan mukaan. Värinvaihdoksille on olemassa rationaalisempikin selitys: valo heijastuu sen pohjasuolakivistä ja palagoniitti mineraaleista. Vuori on 909 metriä merenpinnan yläpuolella ja sen uskotaan olevan yli 3 miljoona vuotta vanha! Se huipulle patikointi on todella suosittua.

Árbæjarsafn perustettiin vuonna 1957. Se sijaitsee Árbærilla, vanhalla farmilla Reykjavikin ulkopuolella, mutta kaupunki on kasvanut niin, että se on nyt kaupungin sisällä. Kun museo perustettiin vain farmi oli siellä, mutta vuosien jälkeen Reykjavikin vanhoja rakennuksia vietiin sinne ja ne jälleenrakennettiin. Yksi museon rakennuksista on kirkko, rakennettu vuonna 1843, ja sitä käytetään vieläkin uskonnollisiin menoihin. Ulkoilmamuseon lisäksi siellä järjestetään näyttelyitä, jotka pohjautuvan menneisiin teemoihin. Suosittu on näyttely joka esittelee vanhoja autoja ja työkaluja. Ajatellaan, että ensimmäiset asukkaat rakensivat talonsa Reykjavikiin vuonna 874. Museo on omistettu kaupungin historialle, esittäen jokapäiväistä elämää. Ne, jotka haluavat oppia Reykjavikin historiaa, Árbæjarsafn on oikea paikka.

Elliðavatnista löydät todella mukavan polun, joka kulkee ympäri järven. Samalla kun kävelet, tapaat ratsastajia, arktisia kasveja ja historiallisia raunioita. Rauniot sijoittuvat viikinkiaikaan, ja niiden uskotaan olevan maan ensimmäisiä rakennuksia. Kierros Elliðavatnin ympäri kestää noin kolme tuntia.

Kuvittele tämä: tylsä päivä, jäiset tuulet vasten kasvoja, ja aika kuluu hitaasti. Minne menisit? Voit valita yhden monista, turisteja ja paikallisia hoitavista lämpöaltaista kaupungissa tai sen ympäriltä. Sudholl tarjoaa saunoja, solariaa, sisä- ja ulkoaltaita ja kuumia kylpyjä. Tiistaisin ja torstaisin on naisten ilta 20.00 – 21.00.

Hallgrímur Pétursson on yksi Islannin rakastetuimpia henkilöitä luterilaisen kirkon historiassa. Kirkon huomattavimmat ominaisuudet ovat koko ja sijainti. Sen korkeuden lisäksi sen sijainti tekee sen huomattavan lähes joka puolelta Reykjavikia. Kirkon torni on noin 75 metriä pitkä ja panoramanäköala sen päältä on mahtava. Kirkon rakentaminen kesti vuosikymmeniä. Se aloitettiin toisen maailmansodan jälkeen ja päättyi vuonna 1986. Kirkossa on paljon hienoa uskonnollista taidetta. Niiden joikossa on kaunis Kristus-patsas, joka on yhden Islannin kuuluimman vestäjän Einar Jónssonin tekemä. Kirkko kuuluu luterilaisiin kansankirkkoihin.

8 0 5 die-besten-wahrzeichen_TA1 1
Beste